• A piacon jelen lévő cégek számára alapvető fontosságú, hogy magukat a többi piaci szereplőtől egyértelműen, hangsúlyosan megkülönböztessék. Ennek legfőbb eszköze a megfelelően kialakított és következetesen alkalmazott arculat. Egy jól felépített arculatot SOHA nem szabad leváltani, de időnként érdemes felülvizsgálni és ha indokolt, akkor modernizálni.

  • Kiadvány az, ami kézzelfogható, tapintása, súlya, illata van. Ahhoz, hogy beleolvassunk, nem kell telefon, tablet. Minden, ami ilyen formán információt hordoz, az a nyomdai kiadvány. A mai agyondigitalizált világban presztízsértékű egy igényes, céges prospektus, meghívó, levélpapír, könyv. A papír fajtája, súlya, a kiadvány mérete, színvilága karaktert ad a nyomdaterméknek.

  • Ma már mindenki a neten keres terméket, szolgáltatást, információt. Alapvető érdeke tehát minden vállalkozásnak, hogy jelen legyen és hasznáható online felülettel rendelkezzen. A cél egy elsőre is átlátható, csak a szükséges információkat megjelenítő honlap, amely minden eszközön (legyen a desktop vagy mobil) kényelmesen használható. Ez ma már nem kiváltság, ez ALAP. Cégünk Joomla alapú CMS rendszerek telepítésével, adminisztrálásával és karbantartásával foglalkozik megfizethető áron. Szolgáltatások: weboldal építés • már meglévő weboldal tartalmi, szerkezeti és technikai frissítése • tartalom menedzsment • SEO

arculat A piacon jelen lévő cégek számára alapvető fontosságú, hogy magukat a többi piaci szereplőtől egyértelműen, hangsúlyosan megkülönböztessék. Ennek legfőbb eszköze a megfelelően kialakított és következetesen alkalmazott arculat. Egy jól felépített arculatot SOHA nem szabad leváltani, de időnként érdemes felülvizsgálni és ha indokolt, akkor modernizálni.